Світ професій
18.03.2021, 15:16

     Вдалий вибір професії – одна з головних складових і умов становлення особистості, усвідомлення своєї значимості в соціумі, тому актуальним є питання цілеспрямованого впливу на процес професійного самовизначення. А в умовах, коли щорічно з’являються нові професії,коли наукова революція розвивається швидкими темпами дуже важливо не помилитися у своєму виборі.

     У нашому закладі профорієнтаційна робота з учнями – один із головних аспектів виховної роботи, а тому було організовано і проведено тиждень профорієнтації «Шлях до успіху».  Форми проведення заходів були цікавими і різноманітними: презентація професій « ТОП 7 професій в Україні», анкетування, тестування, мультипанорама «Професії майбутнього», проект «Цікавий світ професій»( 3 клас), спецурок «Як обрати майбутню професію?»( 9, 11 класи), турнір знавців професій (10 клас), круглий стіл       « Вибір професії – це вибір долі»(11 клас), початкові класи провели змагання кращого знавця загадок про професії.

     Головна мета тижня профорієнтації – активізувати учня, сформувати у нього прагнення до самостійного вибору професії з урахуванням отриманих знань про себе, свої здібності і перспективи їх розвитку була досягнена.

Додав: admpylypenko |
Переглядів: 118 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar