Святковий захід «Козацькі розваги»
19.10.2018, 09:29

13 жовтня на шкільному стадіоні відбувся святковий захід «Козацькі розваги», присвячений Дню українського козацтва та Дню захисника Вітчизни. Свято розпочиналося з традиційного українського гопака у виконанні  учнів 6 класу (класний керівник Налісна Г. І.) та пісні «Червона рута»,  яку заспівала учениця 10 класу Влащенко Валерія (Чорна Л. І.). На початку спортивних змагань було створено дві команди: «Козаки» та «Запорожці». До складу журі було запрошено старійшину Царичанського козацького полку Дубініна Дмитра Івановича.

Учасники змагань завдяки цікавим естафетам, пов’язаним з буденним життям козаків, змогли продемонструвати свою спритність, швидкість, силу та ерудованість.

Перемогу (лише в один бал) здобула команда «Запорожці». Найактивнішу команду було відзначено грамотою. А «Козаки» отримала подяку за волю до перемоги. Також від керівництва школи було вручено подяку Дмитру Івановичу за внесок у національно - патріотичного виховання підростаючого покоління та сприяння популяризації української культури та народних традицій.

 

Додав: admpylypenko |
Переглядів: 247 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar